Tredje torsdagen i November är det Beaujolais Nouveau. Tydligen sammanföll det med dagen jag bestämt mig för att bjuda in mina kollegor till en försenad födelsedagsdrink. Och samma dag jag har namnsdag. Det sistnämnda hade jag ingen aning om.Tänkte jag skulle ta med er under förberedelserna timmarna innan. Häng på! Plockade ihop en vacker bukett hos en lokal florist och satte den på bästa plats i fönstret Tände ljus här och var och fyllde små skålar med snacks Vi radade upp glas för en välkomstdrink på ett ritbord och jag försökte föreviga den pirriga känslan precis innan alla vänner dök upp David hade lovat göra något gott tilltugg till drinken. Visste inte att han tänkte kärna sitt eget smör och göra en rillette. Men det visade sig vara en hit. Han vet att jag inte är särskilt mycket för tårta. Men en grön sådan? Nej, det skulle bli matcha-cheesecake! Och här skedas en rostad brysselkål i brynt misosmör upp i små koppar. Alltså, så himla gott. Och Vickan in action. Hade helt klart den snyggaste ringen. Sen när lokalen började fyllas med folk togs det inga fler bilder <3 <3 <3 När vi städat ur lokalen och tagit en taxi hem genom ett nattsvart Stockholm satt jag i baksätet med en stor bukett blommor i knät. Jag tittade ut på gatlamporna som passerade och kände mig väldigt tacksam.Dels för alla fina människor jag får chansen att jobba med varje dag, och dels för att kvällen blev så himla mysig.Någon frågade hur det kändes att ha levt en tredjedel av livet, och den frågan fastnade hos mig.Det är något visst med tanken att vi kanske bara har hunnit börja, och att det bästa i livet kanske inte hänt än?🤍 / Marina